DULCIURI DIN CIOCOLATA VEGANA Biscuiti Dolce - Pentru Maria (punguta - 5 bucati)
august 12, 2021 De Corsian Delicii Oprit

Biscuiti Dolce – Pentru Maria!

Biscuiți cu ciocolată în formă de inimă pentru Maria

Cinci inimi de ciocolată neagră decorate cu literele numelui lor sfânt, acoperind tot atâția biscuiți savuroși din făină de migdale sunt felul tău special de a le răsfăța pe Mariile din viața ta.

Urările sincere de ”La mulți ani!” vor avea mai multă greutate prin gestul de a le oferi un desert pe cât de delicios și rafinat, pe atât de sănătos.

Populari și îndrăgiți pentru textura lor sfărâmicioasă și senzația de sațietate, biscuiții sunt printre cele mai regretate alimente de către cei intoleranți la gluten, cei care nu consumă cereale, zahăr ori uleiuri rafinate.

Pentru ei, pentru copii și toți cei atenți la bunăstarea corpului lor, am creat biscuiții din migdale, semințe de chia, zahăr de cocos și scorțișoară, copți delicat pentru o textură atent echilibrată între crocant și afânat, care se topesc în gură.

Pentru ca experiența să fie una specială, i-am uns cu cremă de alune de pădure și pe deasupra, am turnat un strat generos de ciocolată neagră.

Rezultatul este un desert delicios, hrănitor și natural – o rezervă oricând la îndemâna ta de energie și bună dispoziție.

 

https://corinnechocolat.ro/shop/biscuiti-dolce-pentru-maria-punguta-5-bucati/